Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- du beurre, pour le moule
- de la panure, pour saupoudrer
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carottes, en morceaux
- 1000 g de pommes de terre, en morceaux
- 70 g d'oignons, coupés en 4
- 15 g d'huile
- 200 g de lardons
- 2 œufs
- 100 g de farine fleur
- 10 g d'amidon
- 2 c. à soupe de marjolaine, séchée
- 1 - 1 ½ c. à café de poivre noir
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- de la crème acidulée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1192 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 31.3 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Ragoût de légumes
45 Min
Smoothie A-C-E
5min
Gâteau aux pommes
50 min
Gâteau suisse du 1er août
15h
Œufs colorés en jaune
55min
Vermicelles
3h 15min
Croissants viennois
1 Std. 30 Min
Flammekuche aux pommes de terre
1 Std. 30 Min
Vinaigrette aux poivrons
5min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
No ratings
Canestrelli
No ratings
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min