Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 320 g de farine
- 40 g de beurre, mou, en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon cuit, en dés
- 100 g de mozzarella, bien égouttée et en dés (2 cm)
- 1 œuf, blanc séparé du jaune
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
Terminer la préparation
- de la farine, pour le plan de travail
- de l'huile d'olive, pour la friture
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Hot-dogs grillés
2 Std.
Cake aux branches
1h 10min
Bucatini à l'amatriciana
45 Min
Cookies aux dragées au chocolat
1hod.
Salade de cornettes
30min
Fagotto napoletano
No ratings
Lasagnes classiques
2h 5min
Beurre aux herbes
5 dk
Boeuf Stroganoff
45 Min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min