Compatibele versies
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange, thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 Tbsp water, chilled
- 1 medium egg, beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter, diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2580 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 47.3 g
Alternatieve recepten
Pear Frangipane
1sa 30 dk
Fruit Tart with Camomile Custard
2sa
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Frangipane Cake
1h 45 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4sa 25 dk
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Pumpkin Pie
5 Std.
Pear Frangipane
1sa 30 dk
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Apple and Blackcurrant Pie
2sa