Compatibele versies
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange, thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 Tbsp water, chilled
- 1 medium egg, beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter, diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2580 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 47.3 g
Alternatieve recepten
Chocolate Sauce
5 Min
Caramel Sauce
1h 30min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Pear Frangipane
1h 30min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Assorted Chocolate Truffles
2 Std. 50 Min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Bakewell Tart
1h 50min