Wat voor soort gebruiker bent u?

Zet u uw eerste kookstappen? Of bent u een elegant restaurantgerecht aan het uitvinden? Er zijn evenveel Thermomix®-recepten als kookstijlen, vind ze hier!

Eerste stappen met Thermomix®

Oma's kookkunst is de beste

Wat voor soort gebruiker bent u?

De beginner: “Sauté”? “Sous-vide”? Wat zijn deze vreemde woorden? YU bent klaar om het huis te verlaten of om af te studeren op het gebied van kant-en-klare gerechten. Begeleid koken is de beste uitvinding ooit.

De drukke kok: u wilt snelle en eenvoudige recepten, geen gedoe. U wilt gezonde recepten om uw gezin met minimale inspanning te voeden. De tijd in de keuken moet tot een minimum worden beperkt.

De traditionalist: uw grootmoeders recept was het beste, einde discussie. U voelt zich zelfverzekerder met traditionele, familierecepten en u vindt het niet erg om dat in uw menu's te herhalen.

De creatieve chef: recepten zijn bedoeld om te worden aangepast. U weet wat werkt en Cookidoo® is er om uw eigen gerechten te inspireren. Het draait allemaal om experimenteren en het toevoegen van uw persoonlijke stijl.

De avonturier: u houdt ervan om exotische recepten te testen en nieuwe smaken te proberen. Koken is voor u een manier om de wereld rond te reizen en nieuwe keukens te ontdekken.

Bouwstenen voor uw eigen creaties

Reis terwijl u kookt

TM6 Modi

Het maakt niet uit wat voor soort gebruiker u ook bent, de TM6-modi maken het koken nog makkelijker. Modi zijn geautomatiseerde functies die specifieke taken voor u uitvoeren. Ze kunnen uw kookvaardigheden verbeteren met nieuwe kennis, zoals sous-vide of langzaam koken, of gewoon uw dagelijkse kookroutine gemakkelijker maken.

Ontdek meer