Gebackene Schinkenfleckerl

Gebackene Schinkenfleckerl

4.3 10 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Nudeln, getrocknet, Fleckerl (siehe Tipp)
    200 g
  • Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
    80 g
  • Semmelbrösel etwas mehr für die Form
    40 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft (ca. 15-20 g)
    ½ Bund
  • Schinken, gekocht in Stücken
    270 g
  • Eier (Größe M)
    5
  • Sauerrahm
    330 g
  • Salz je nach Salzgehalt des Schinkens
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Muskat, gemahlen
    ¼ TL
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    1 ½ EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1839 mg
Eiwitten 37 g
Calorieën 2931 kJ / 701 kcal
Vetten 39 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 20 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...