Apparaten en accessoires
Remoulade
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
16 Portionen
Ingrediënten
-
neutrales Öl (z. B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)400 g
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Kapern abgetropft2 TL
-
Gewürzgurken in Stücken100 g
-
Eier2
-
Zitronensaft (optioneel) nach Geschmack1 - 2 TL
-
Senf mittelscharf1 TL
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker2 Prisen
-
Schmand200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
1101 kJ /
263 kcal
Vetten
28 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Panierter Fisch mit Remoulade
40 Min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Kräuterbutter
5 Min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Balsamico-Schalotten
19 Std.
Barbecue-Sauce
2 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Senf-Dill-Sauce
2 Std.