Apparaten en Accessoires
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
861.9 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
61.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Chorizo Quiche
2u. 30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Stoofvlees
3u. 10min
Rijst met kip en champignons
30min
Aalsterse Vlaai
1u.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min