Apparaten en Accessoires
Spaanse risotto
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )400 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 ½ tl
-
citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst1
-
manchego kaas oud, in stukken80 g
-
rode paprika in stukken200 g
-
sjalot gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
verse tijm naaldjes afgeplukt6 takjes
-
boter20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli)300 g
-
witte wijn50 g
-
water750 g
-
½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
35 g
Calorieën
2435 kJ /
582 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
62 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Spaghetti carbonara
30min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risottata met kip en champignons
40min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min