Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
of ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2435 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Gorgonzola spread
Brak ocen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Zomerse pastasalade
30min
Vegan baklava
Brak ocen
Noten bolognese
35 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Portugees crème brûlée
25 min
Aardappel pannenkoeken
45min
Risotto bolognese
45min