Apparaten en Accessoires
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Voorbereiding 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
55 g
Calorieën
5113 kJ /
1222 kcal
Vetten
92 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Spaghetti carbonara
40min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Chili con carne
40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kipfilets pizzaiola
55min