Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse peterselie, afgeplukt
- 2 uien, gehalveerd (80 g)
- 1 knoflookteentje
- 750 g water
- 800 g bloemige aardappelen, in plakjes
- 1 tl zout
- 500 g spruitjes, gehalveerd
- 20 g boter, zacht, in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 100 g ontbijtspek, gezouten, in reepjes (2 cm)
- 3 el olie
- 1 roodlof, langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 200 g melk
- 80 g boter zacht, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 842 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Bolognesesaus
1h 15 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Waterzooi van kip
1 Std.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min