Apparaten en Accessoires
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Voorbereiding 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Zalm, wortelen en bonen
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)4
-
wortelen in stukken (ong. 2 mm)200 g
-
platte sperziebonen doormidden gesneden250 g
Mangosaus
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)250 g
-
brandewijn50 g
-
currypoeder1 tl
-
water300 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
volle yoghurt120 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
verse peterselie (optioneel) enkel de blaadjes, als garnituur1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
2144 kJ /
513 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
18 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip in perziksaus
40min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min