Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Omelet met gehakt
1h 10min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min