Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min