Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinazierisotto met asperges
40 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Viscurry
35 min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Courgetteomelet
40 min
Bessenschuim
10 Min