Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Viscurry
35 min
Arabische kip met couscous
45 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Varkenshaasje in papillot
1h
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 phút
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min