Apparaten en Accessoires
Vislasagne met courgette
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51 g
Calorieën
2047 kJ /
489 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zalm met venkel
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Pekingeend
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Viscurry
35min