Apparaten en Accessoires
Gembersoep met rode paprika
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
rode uien in vier gesneden150 g
-
teentjes knoflook (ongepeld)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse gember30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
aardappelen geschild, in stukken (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 ½ el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
4 el Griekse yoghurtkwark kaas4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.74 g
Calorieën
745 kJ /
178 kcal
Vetten
13.05 g
Vezels
1.89 g
Koolhydraten
9.46 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Pompoensoep
35min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Romige champignonsoep
20min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min