Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode paprika, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen, geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
of 4 el Griekse yoghurt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Mini panettone
Geen beoordelingen
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Moussaka met linzen
2h 20 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min