Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode paprika, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen, geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
of 4 el Griekse yoghurt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige champignonsoep
20 Min