Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
of 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Geen beoordelingen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min