Apparaten en Accessoires
Zalm en venkel risotto
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
sjalot gehalveerd50 g
-
venkelknol in stukken150 g
-
olijfolie20 g
-
risottorijst320 g
-
witte wijn100 g
-
water700 g
-
1 visbouillon blokje (0,5 l)visbouillon pasta1 volle tl
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
geraspte citroenschil1 el
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
boter in stukken30 g
-
verse dille gehakt, als garnering1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2605 kJ /
618 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
67 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2u. 20min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Fideuá van groenten
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Worst met erwtenrisotto
30min