Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
of 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Karamel varkensvlees
45min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Zalm met venkel
40 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min
Viscurry
35 min