Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1490 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Vislasagne met courgette
1h