Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1490 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Mediterrane visschotel
1sa 30 dk
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 dk
Risotto bolognese
45 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 dk
Lamsstoofpotje
1h 45min
Vislasagne met courgette
1sa
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 dk