Apparaten en Accessoires
Viscurry
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1490 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Vislasagne met courgette
1u.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Snelle Thaise kipcurry
40min