Apparaten en Accessoires
Viscurry
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1490 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Kipfilets pizzaiola
55min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Pastasalade met groenten
1u.
Griekse varkensstoofpot
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min