Apparaten en Accessoires
Mosselen in kruidige tomatensaus
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1076 kJ /
257 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Borscht
50 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min