Apparaten en Accessoires
Mosselen in kruidige tomatensaus
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1076 kJ /
257 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Snelle Thaise kipcurry
40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Koken van jasmijnrijst
35min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Viscurry
35min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Kip met romige groenten saus
50min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Romige champignonsoep
20min