Apparaten en Accessoires
Mosselen in kruidige tomatensaus
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1076 kJ /
257 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Zalmtartaar
10min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kipfilets pizzaiola
55min