Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 85 g olijfolie
-
½
tl gemalen cayennepeper, volgens smaak
of ½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaak - 1000 g verse mosselen, in de schaal
- 200 g gehakte tomaten, uit blik of vers
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Groene bron
10min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min