Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
of 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Ijs van bevroren fruit
5min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5 min
Gehaktbrood
1u. 20min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min