Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
of 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Roergebakken champignons
55 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Lasagne bolognese
2h 30min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 godz. 5 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min