Apparaten en Accessoires
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Gevulde paprika's met rijst
-
ui gehalveerd70 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt300 g
-
brood wit, in stukken2 sneetjes
-
mosterd20 g
-
zout½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ei1
-
paprika's rood, groen of geel4
-
water1200 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
voorgekookte rijst250 g
Tomatensaus
-
boter in stukken40 g
-
bloem40 g
-
tomatenblokjes500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
suiker1 tl
-
citroensap1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2712 kJ /
648 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.3 g
Koolhydraten
80 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Kip met rode paprika
1h 5min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Japanse kip curry
55min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Aardappelgoulash
1h
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Vegetarische chili
1h 5min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Gehaktbrood
1h 20min