Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (optioneel)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1693 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1sa
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Japanse kip curry
55 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 dk
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15 min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 dk
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min