Apparaten en Accessoires
Kip met romige groenten saus
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
39 g
Calorieën
1693 kJ /
405 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kip in perziksaus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.