Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Steak au Poivre
20 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kip in perziksaus
40 Min
Groene pepersaus
20 Min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min