Apparaten en Accessoires
Varkenshaasje met mosterdsaus
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.9 g
Calorieën
1133 kJ /
271 kcal
Vetten
16.65 g
Vezels
0.65 g
Koolhydraten
3.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Groene pepersaus
20min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Griekse varkensstoofpot
45min
Gehaktbrood
1u. 20min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Chocolademousse
3u. 20min