Apparaten en Accessoires
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Voorbereiding 20min
Totaal 30u.
4 porties
Ingrediënten
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden80 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd900 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden40 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd2
-
bloem40 g
-
melk400 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham6 - 8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1695 kJ /
406 kcal
Vetten
22 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Stoofvlees
3u. 10min
Rode kool met appel
1u. 10min
Bolognesesaus
1u. 15min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Butternut en gembersoep
35min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Koninginnenhapje
55min
Waterzooi van Kip
1u.