Apparaten en Accessoires
Butternutsoep met Curry en Mango
Voorbereiding 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
24.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Boter plank met spinaziepesto
10min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Butternut en gembersoep
35min
Stoofvlees
3u. 10min
Tomatensoep met Burrata
35min
Express Aardbeien Dessert
5min
Spaanse risotto
40min
Verse Tomatensoep
30min
Pompoensoep met room
35min