Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 60 g witte uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 500 g broccoliroosjes
- 1 el groentebouillonpasta
- 450 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 80 g gorgonzola, verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken
- 60 g brood, volkoren, geroosterd, in blokjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1309.5 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 362 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Mysterieuze soep
45min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Courgettesoep met munt
35min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Zachte bloemkoolsoep
50min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Broccolisoep
15min