Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 20 g ongezouten boter
- 60 g sjalot, in stukken (2-3 cm)
- 500 g bloemkoolroosjes (nettogewicht)
- 200 g aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 600 g water
-
1
el groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- olijfolie
- 10 stengels verse bieslook, gesnipperd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Romige erwtensoep
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Mysterieuze soep
45 Min