Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g spek, in stukken (ong. 2 cm)
- 1 ui, in 4 gesneden (ong. 150 g).
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie
- 1 tl paprikapoeder
- 500 g pompoen, in stukken (ong. 2 cm)
- 250 g water
- 1 el groentebouillonpasta (zie tips)
- 1 gedroogd laurierblad
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 2 el zure room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 864.5 kJ / 205.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 694.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige courgettensoep
25min
Courgettesoep met munt
35 Min
Bloemkool met kaas
55min
Bechamelsaus
15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Broccolisoep
15min