Apparaten en Accessoires
Vleesballetjes met tomatensaus
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vleesballetjes
-
brood vers of oud, in stukken40 g
-
melk80 g
-
peterselie plat, alleen de blaadjes6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
olie voor het invetten
Tomatensaus
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd50 - 80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1507 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Erwten met ham
25min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Kipfilets pizzaiola
55min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Gehaktbrood
1u. 20min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Chocolademousse
3u. 20min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Bloemkool met kaas
55min