Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g prei, enkel het wit
- 20 g olijfolie
- 500 g bloemkool, in roosjes
- 300 g water
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 100 g volle melk
- 1 snuifje zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, volgens eigen smaak
- 6 stukken rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)
- 80 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 32.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Romige courgettensoep
25min
Gin en lavendelijs
14小时 35 分钟
Zachte bloemkoolsoep
50 min.
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1hod.
Romige aspergesoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Bechamelsaus
15min
Broccolisoep
15min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min