Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g extra vergine olijfolie
- 80 g prei, fijngesneden
- 380 g aardappelen, geschild en in stukken
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood, geweekt en uitgedrukt
- 380 g water
-
1
groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1
sneetje Tiroler spek (speck), in reepjes
of 1 sneetje prosciutto hesp in reepjes - 4 stengels verse bieslook, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25 min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Groentensoep
35 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Aardappel-preisoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Broccolisoep
15min
Pompoensoep
35 Min