Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g extra vergine olijfolie
- 80 g prei, fijngesneden
- 380 g aardappelen, geschild en in stukken
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood, geweekt en uitgedrukt
- 380 g water
-
1
groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1
sneetje Tiroler spek (speck), in reepjes
of 1 sneetje prosciutto hesp in reepjes - 4 stengels verse bieslook, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aspergesoep met citroen
55 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Veelzijdige stevige soep
50min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige courgettensoep
25 min
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige tomatensoep
25 min
Groentensoep
35 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Pompoensoep
35 Min