Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g extra vergine olijfolie
- 80 g prei, fijngesneden
- 380 g aardappelen, geschild en in stukken
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood, geweekt en uitgedrukt
- 380 g water
-
1
groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1
sneetje Tiroler spek (speck), in reepjes
of 1 sneetje prosciutto hesp in reepjes - 4 stengels verse bieslook, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Groentensoep
35 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Pompoensoep
35 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Mysterieuze soep
45 Min