Apparaten en Accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
935 kJ /
223 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Groene pepersaus
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Vislasagne met courgette
1u.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Kipfilets pizzaiola
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Klassieke sabayon
15min
Appelmoes
20min