Apparaten en Accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
935 kJ /
223 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Marshmallows
2u. 30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Gebakken spinazie met eieren
40min
Mousse van tonijn
10min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Gehaktbrood
1u. 20min