Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Brak ocen
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Steak tartaar
30 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min