Apparaten en Accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
935 kJ /
223 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gegratineerde coquilles
25min
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.