Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forel met hollandaisesaus
50 λεπτ.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Buikmannetjes
1ωρ. 30 λεπτ.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.