Apparaten en Accessoires
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas20 g
-
selderstengels30 g
-
ui in stukken50 g
-
wortel geschild en in stukken (2 cm)30 g
-
1 tl gedroogde salie bladeren, gewassen en gedroogdsalie, vers gewassen en gedroogd2 bladeren
-
extra vergine olijfolie30 g
-
bloemkool in roosjes250 g
-
romanesco broccoli in roosjes250 g
-
pompoen vlees in stukken (1 cm)250 g
-
water1000 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta100 g
-
fijn zout (optioneel)1 snuifje
-
peterselie gehakt1 el
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
639 kJ /
153 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
17.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Venkelsapje
10min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Confituur van ananas en gember
40min
Brood van gierstmeel
2u. 35min