Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmezaanse kaas
- 30 g selderstengels
- 50 g ui, in stukken
- 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
-
2
bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
of 1 tl gedroogde salie bladeren - 30 g extra vergine olijfolie
- 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
- 250 g bloemkool, in roosjes
- 250 g romanesco broccoli, in roosjes
- 1000 g water
-
1
el groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
- 1 snuifje fijn zout (optioneel)
- 1 el peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nessuna valutazione
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Chai latte parfait
15h 5min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nessuna valutazione
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Groentensoep
35 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min