Apparaten en Accessoires
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas20 g
-
selderstengels30 g
-
ui in stukken50 g
-
wortel geschild en in stukken (2 cm)30 g
-
1 tl gedroogde salie bladeren, gewassen en gedroogdsalie, vers gewassen en gedroogd2 bladeren
-
extra vergine olijfolie30 g
-
bloemkool in roosjes250 g
-
romanesco broccoli in roosjes250 g
-
pompoen vlees in stukken (1 cm)250 g
-
water1000 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta100 g
-
fijn zout (optioneel)1 snuifje
-
peterselie gehakt1 el
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
639 kJ /
153 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
17.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Minestrone
45min.
Broccolisoep
15min.
Romige vegan broccoli en kaas soep
1hod. 15min.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Žádné hodnocení
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min.
Romige erwtensoep
40min.
Zachte wortelsoep met venkel
40min.
Romige courgettensoep
25min.
Aardappel-preisoep
40min.