Apparaten en Accessoires
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
706 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Gestoomd volkorenbrood
2u.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Romige champignonsoep
20min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Veelzijdige stevige soep
50min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Aardappel-preisoep
40min