Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 706 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
No ratings
Driekoningentaart met pompoen
No ratings
Maanzaad-mayonaise
No ratings
Veelzijdige gladde soep
45min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
No ratings
Aspergesoep met citroen
55 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
No ratings