Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkorenbrood
- 380 g water
- 1 snuifje suiker
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 500 g volkoren tarwebloem
- 100 g zonnebloempitten
- 1 ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Hartig broodbeleg
- 150 g roomkaas
- 150 g kwark
- 1 ei, hard gekookt, geschild, in vieren gesneden (optioneel)
- ½ tl zout
Kipgehaktballetjes
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 400 g kippengehakt
- 40 g paneermeel
- 1 ei
- 1 tl gedroogde oregano
- 10 g tomatenpuree
- 15 g sojasaus
- olie, om te frituren
- 50 g roomkaas
- 1 rode paprika, gesneden in de vorm van een snavel
- 1 gele paprika, gesneden in de vorm van een wenkbrauw
- 1 bos verse bieslook
- 10 ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 384 mg
Alternatieve recepten
Boerenbrood
2h
Geel gekleurde eieren
55 min
Snel brood
1h 15min
Vijfzadenbrood
1h 50 min
Drie soorten melk cake
No ratings
Oranje gekleurde eieren
No ratings
Aardbeienjam
1h 5min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Basis brooddeeg
5min
Brood
3h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Snel brood
50min