Apparaten en Accessoires
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Voorbereiding 25min
Totaal 2u.
12 porties
Ingrediënten
Volkorenbrood
-
water380 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem500 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout1 ½ tl
-
olie om in te vetten
Hartig broodbeleg
-
roomkaas150 g
-
kwark150 g
-
ei (optioneel) hard gekookt, geschild, in vieren gesneden1
-
zout½ tl
Kipgehaktballetjes
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
kippengehakt400 g
-
paneermeel40 g
-
ei1
-
gedroogde oregano1 tl
-
tomatenpuree10 g
-
sojasaus15 g
-
olie om te frituren
-
roomkaas50 g
-
rode paprika gesneden in de vorm van een snavel1
-
gele paprika gesneden in de vorm van een wenkbrauw1
-
verse bieslook1 bos
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
384 mg
Eiwitten
14.6 g
Calorieën
1031 kJ /
246.4 kcal
Vetten
13.4 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
18.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappelkroon
50min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Marmercake
2u.