Apparaten en Accessoires
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Roggecrackers
-
venkelzaad, gedroogd1 ½ tl
-
karwijzaad1 tl
-
roggebloem100 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
lijnzaad grond1 ½ tl
-
zachte bruine basterdsuiker½ tl
-
zeezout½ tl
-
bakpoeder¼ tl
-
water135 g
Humus
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen het versgeperst sap1
-
yoghurt, 0,1% vet3 el
-
sumak naar smaak¼ - ½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
762 kJ /
181 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Guacamole
5min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Bearnaisesaus
20min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Hummus van rode biet
10min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Mousse van kaas
10min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min