Apparaten en Accessoires
Boterhammen met spinazie pesto
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
506 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2801 kJ /
669 kcal
Vetten
38 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
64 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Carnaval
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Sunrise smoothie
10min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Snelle kaassoufflés
45min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min