Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g water
- 70 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist, verkruimeld
of 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren, hardgekookt, in plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 506 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basilicumpesto
10min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Tomatensaus
40p
Geel gekleurde eieren
55min
Kleine aspergeflans
55min
Confituur van ananas en gember
40p
Geraspte Parmezaanse kaas
5min