Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g water
- 70 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist, verkruimeld
of 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren, hardgekookt, in plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 506 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperge-watermeloen salade
40min
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Vijgenmosterd
25 min
Mousse van tonijn
10 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Appelmoes
20 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min