Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g water
- 70 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist, verkruimeld
of 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren, hardgekookt, in plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 506 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geklopt eiwit
5 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 godz. 40 min
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Mysterieuze soep
45 Min