Apparaten en Accessoires
Mosterd-dillesaus
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
1 beker
Ingrediënten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Kruidenboter flatbreads
35min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Krokante olijven
1u. 30min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen