Apparaten en Accessoires
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 10min
3 porties
Ingrediënten
Vulling
-
20 g lente-ui, in stukken (4 cm)verse dragon alleen de blaadjes20 g
-
artisjokharten, op olie uitgelekt80 g
-
ricotta100 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Kip pakketje met rode paprika saus
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 - 1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
rode paprika's gehalveerd, zaadjes verwijderd2
-
teentjes knoflook4
-
olijfolie40 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
188 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
1756 kJ /
420 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min