Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
of 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20 min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25 min.
Groentenbouillonpasta
45min