Apparaten en Accessoires
Kippenbouillonpasta
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Eiwitten
58 g
Calorieën
2714 kJ /
649 kcal
Vetten
35 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tomatenketchup
1u. 15min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Minuut Koolsla
10min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Kruiden- en citroenzout
1u.
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Gekruide noten
45min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Koolsla
10min
Uiensoep
1u.