Apparaten en Accessoires
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 10min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)20 g
-
60 g sinaasappelmarmelade, plus 1 el citroensapmarmelade van sinaasappels uit Sevilla60 g
-
verse tijm (blaadjes)1 snuifje
-
olijfolie20 g
-
20 g sherryazijnbalsamicoazijn20 g
-
porto50 g
-
water550 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)2
-
bloemige aardappel geschild, in kleine stukken (1 cm)350 g
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
boter30 g
-
melk120 g
-
vers gemalen zwarte peper pas aan naar smaak¼ tl
-
verse sperziebonen in stukken (2 cm) indien nodig120 - 150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
43 g
Calorieën
3136 kJ /
750 kcal
Vetten
33 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
60 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10u.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Kip met amandelen
25min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.