Apparaten en Accessoires
Gezouten-Karamelijs
Voorbereiding 25min
Totaal 14u.
8 porties
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
7 g
Calorieën
2034 kJ /
486 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Nougatine
1u. 30min
Karamelsaus
1u. 30min
Honingraat
1u. 30min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Brownie koekjes
1u. 35min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Chocolade salami
3u. 10min