Apparaten en Accessoires
Gezouten-Karamelijs
Voorbereiding 25min
Totaal 14u.
8 porties
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
7 g
Calorieën
2034 kJ /
486 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Margarita
10min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Nougatine
1u. 30min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Indische kippenburger
4u.
Verse zomerse loempia’s
30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Kerstman macarons
3u. 20min