Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl zout
- 50 g azijn
IJs
- ½ vanillestokje
- 600 g volle melk
- 200 g room, min. 30% vet
- 30 g suiker
- 6 eierdooiers
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Vanilleroomijs
12h
Karamelsaus
1h 30min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Kerstman macarons
3h 20min
Chocoladeroomijs
12h
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Gefermenteerde rode uien
96h
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Honingraat
1h 30min