Apparaten en Accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan jus
40min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Papaya'péro
30min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min