Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Brak ocen
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Gestoomde kip op zijn geheel
Brak ocen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Mayonaise
5min