Apparaten en Accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gestoomd volkorenbrood
2u.
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Chili van rund met citroenfeta
45min
Aardappelkoekjes
45min