Apparaten en Accessoires
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
50 g oudbakken witbrood, in stukken (1-2 cm)oudbakken broodjes in stukken (1-2 cm)50 g
-
diepgevroren, gehakte spinazie ontdooid200 g
-
eieren4
-
zout1 tl
-
uien gehalveerd50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
700 g tomaten uit blikrijpe tomaten in stukken700 g
-
verse basilicumbladeren6 - 8
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)400 g
-
zout plus extra naar smaak
-
extra vergine olijfolie plus extra naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1654 kJ /
395 kcal
Vetten
26 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Pompoensoep
35min
Broodkruimels
5min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Romige tomatensoep
25min