Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Opgeklopte room
- 300 g slagroom (ong. 48% vet)
- 50 g poedersuiker
Chocolade Custard
- 350 g pure chocolade, in stukken of callets
- 300 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g basterdsuiker
- 6 eierdooiers (medium)
Eiwitten en opdienen
- 6 eiwitten (medium)
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
- 2 el basterdsuiker
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3343 kJ / 799 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijstpudding
1h
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Worstmummies
Geen beoordelingen
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
Mediterrane kippenpastei
50min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min