Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3732 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 65 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Gehaktbrood
1h 20min
Aardappelpuree
45 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Tomatensaus
40 Min