Apparaten en Accessoires
Champagne en bessen trifle
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 40min
16 glazen
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
95.5 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
22.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Hornazo
Geen beoordelingen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min