Apparaten en Accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optioneel)½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
980 kJ /
235 kcal
Eiwitten
15.85 g
Koolhydraten
9.08 g
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Steak tartaar
30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Eendenlever
33 Std.
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Zalmtartaar
10 Min
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min