Apparaten en Accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optioneel)½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
980 kJ /
235 kcal
Eiwitten
15.85 g
Koolhydraten
9.08 g
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Lamslende met roze pepersaus
45min
Steak tartaar
30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min