Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Avocadomayonaise
15 min
Bearnaisesaus
15 min
Gember schillen
Pas d’évaluation
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Chili con carne
40 min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Mojito
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Steak tartaar
30min