Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Steak tartaar
30 min
Mangochutney
1h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Pommes Dauphine
1h 40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Tomatenketchup
1h 15min