Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Eiwitten
- 101.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 113.3 g
- Verzadigd vet
- 59.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15 min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Alpengratin
50 min
Choronsaus
20min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Mousse van kaas
10 dk
Mousse van ham
10 dk