Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Eiwitten
- 101.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 113.3 g
- Verzadigd vet
- 59.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Macaroni met ham en kaas
1h 20 min
Bouillabaisse
Ninguna valoración
Zeevruchtennat met champagne
Ninguna valoración
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Turkse moussaka
1h 10min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min