Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 min
Tomatensaus
40 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 min