Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Bearnaisesaus
15 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 dk
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Geen beoordelingen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 dk
Gembersoep met rode paprika
50min
Steak tartaar
30 min