Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forelmousse
5min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Zalm met venkel
40 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min