Apparaten en Accessoires
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Voorbereiding 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zalm met venkel
40min
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Eendenlever
33u.
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min