Apparaten en Accessoires
Steak tartaar
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.3 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20min
Veelzijdige gladde soep
45min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Klassieke sabayon
15min
Zalmtartaar
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Aardappel- en groentenpuree
40min