Apparaten en Accessoires
Steak tartaar
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.3 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Worstmummies
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Steak Stroganoff
45min
Chocolademousse
3u. 20min