Apparaten en Accessoires
Bessenmousse
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
18 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Forel met hollandaisesaus
50min
Bessenschuim
10min
Citroenslush
10min
Groentensaus voor pasta
40min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Vijgenmosterd
25min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Aardbeienpudding
2u. 10min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Eendenlever
33u.
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Drijvende eilandjes
40min