Apparaten en Accessoires
Bessenmousse
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
18 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Aardbeienmilkshake
5min
Papaya'péro
30min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Pastasalade met groenten
1u.
Bessenschuim
10min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Chocoladecustard
1u. 20min