Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g uien, gehalveerd
- 20 g boter
- 100 g witte wijn
- 40 g groene peperkorrels, op azijn, uitgelekt
- ¼ tl zout
- 200 g room, 25% v.g
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Bearnaisesaus
20min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Bearnaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15 min.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Confituur van ananas en gember
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min