Compatibele versies
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 62.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 728.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Spiesje van konijn, appel en pruim
Geen beoordelingen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45 min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.