Apparaten en Accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Vetten
62.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Klassieke sabayon
15 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.