Compatibele versies
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 62.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 728.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
XXL - Pompoensoep
50min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Rode kool met appel
1h 10min
Bolognesesaus
1h 15min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Kleverige sesamkip
40min